Παροχές Υπηρεσιών

Στις μέρες μας ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και οι υποχρεώσεις αυξημένες. Οι περισσότεροι υποβρύχιοι κυνηγοί δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τον εξοπλισμό τους ή πολλές φορές δεν έχουν χρόνο καν να περάσουν από το κατάστημα που ασχολείται με αυτόν, άλλοι πάλι δεν γνωρίζουν ή δεν τους αρέσει η διαδικασία αυτή.

Το e-shop της groupex ανεβάζει το επίπεδο των παροχών προς τον πελάτη, αναλαμβάνοντας την επισκευή, το στήσιμο, ακόμα και την μετατροπή του λαστιχοβόλου σας!

Υπηρεσίες:

  • Με αγορά χύμα ελαστικόυ και kit περαστών ελαστικών από το e-shop μας, δικαιούστε τοποθέτηση με μόλις 1€/ψαλιδιά 

 

  • Με αγορά μουλινέ από το κατάστημά μας έχετε την επιλογή γεμίσματος του από μια μεγάλη γκάμα ποιοτήτων διαμετρημάτων και χρωμάτων νήματος από μόλις 3.5 ευρώ.

 

  • Με αγορά όπλου και μουλινέ από τη groupex σας γεμίζουμε το μουλινέ δωρεάν με πολυεστερικό σχοινάκι ανώτερης ποιότητας διαμέτρου 1,6 ή 2 χιλιοστών χρώματος κίτρινου/πορτοκαλί.

 

  • Υπηρεσία ελέγχου / συντήρησης / μετατροπής (come and go) Πρόκειται για υπηρεσία κοστολόγησης υλικών και εργασίας από αλλαγή ελαστικών ή βέργας μέχρι μετατροπή συμβατικών όπλων σε invert roller. H υπηρεσία αυτή διατίθεται δωρεάν για πελάτες που έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από το χώρο μας, ενώ για αποστολή του όπλου με ταχυμεταφορική ACS και επιστροφή του, η τιμή διαμορφώνεται πολλαπλασιάζοντας τα κιλά της ογκομέτρησης του δέμματος*1.7 ευρώ. Η διαδικασία είναι απλή, πακετάρετε το όπλο σας και έπειτα από τηλεφωνική μας συνεννόηση το αποστέλλετε μέσω οποιουδήποτε υποκατάστηματος ACS σε εμάς. Αφού παραλάβουμε και μελετήσουμε το όπλο, θα λάβετε τηλεφώνημα από εμάς ώστε να αξιολογηθούν και οι ανάγκες σας, (τρόπος ψαρέματος, βάθος, εντύπωση βολής όπλου όπως ήταν στημένο κτλ.) και με αυτό τον τρόπο να καταλήξουμε στην πιο συμφέρουσα και λειτουργική για τον καθένα ξεχωριστά λύση! Αν έχετε καταλήξει στο τι θέλετε να γίνει στο ψαροτούφεκο σας τότε μας στέλνετε το όπλο και την παραγγελία σας και το παραλαμβάνετε πίσω έτοιμο με τα υλικά που ζητήσατε. Η καινούργια μισινέζα με τα δικανάκια, θα είναι πάντα δώρο από εμάς!

 

  • Το υπηρεσία Στήσιμο Σημαδούρας σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε την σημαδούρα σας έτοιμη για τη θάλασσα πληρώνοντας μόνο τα παρελκόμενα για το στήσιμό της, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην παροχή αυτή.